MOČ NARAVE ZA LAHKOTNOST GIBANJA

Odpravite bolečine v mišicah in
sklepih in izboljšajte prekrvavitev

ZAKAJ IZBRATI KREMO ROSACTA®?

Rosacta® je zdravilo naravnega izvora brez recepta, ki deluje protibolečinsko in hkrati izboljša lokalno prekrvavitev. Njena glavna učinkovina je 10-odstotno eterično olje navadnega rožmarina. Krema Rosacta® je primerna za lajšanje različnih vrst mišičnih ali sklepnih bolečin, uporablja pa se tudi za blaženje simptomov, kot so mrzle, utrujene, težke noge ali roke. 

Rosacta

Naravno

Vedno več ljudi se pri soočanju z bolečino in povezanim vnetjem zateka k naravnim rešitvam. Vendar niso vsi naravni proizvodi enaki. Krema Rosacta® je zdravilo rastlinskega izvora, glavna učinkovina je eterično olje navadnega rožmarina. Rožmarin raste brez uporabe pesticidov in je ročno obran. V postopku izdelave zdravila ni dodanih arom, parabenov ali konzervansov. Ves postopek je nadzorovan z visokimi, farmacevtskimi standardi.

Rosacta

Učinkovito

Krema Rosacta® je tradicionalno zdravilo, kar pomeni, da je učinkovitost zdravilnih učinkov potrjena že skozi dolgoletno tradicijo. Zahvaljujoč visoki, 10-odstotni koncentraciji rožmarinovega eteričnega olja Rosacta® učinkovito poskrbi za protibolečinsko delovanje in hkrati za izboljšanje lokalne prekrvavitve. Ko je mesto bolečine bolje prekrvavljeno, se tudi hitreje regenerira. Govorimo o komplementarnem učinku.

Rosacta

Varno

Krema Rosacta® je zdravilo naravnega izvora, ki nima resnih neželenih učinkov. Prav tako se lahko kombinira z drugo protibolečinsko terapijo, saj nima znanih interakcij. Uporaba kreme Rosacta® je varna tudi v daljšem obdobju. 

Rosacta

Enostavno

Krema Rosacta® se enostavno uporablja od 2- do 3-krat na dan. Se hitro vpije in ne pušča mastnih madežev, zato je primerna za uporabo tudi pod obleko, kjerkoli in kadarkoli. Zaradi visoke vsebnosti eteričnega olja tudi lepo diši. Na voljo je v lekarnah, spletnih lekarnah in specializiranih trgovinah.

NAVADNI ROŽMARIN

Navádni róžmarin (tudi rožmarín), Rosmarinus officinalis, je zimzelen grm iz družine usnjatic. Ime rožmarina izvira iz besede ros-marinus, ki pomeni morska rosa.  Zraste do dva metra visoko. Ima iglaste, usnjate liste in bledo modre ali bele cvetove. Razmnožuje se s potaknjenci.

Kraljestvo: Plantae (rastline)
Deblo: Magnoliophyta (kritosemenke)
Razred: Magnoliopsida (dvokaličnice)
Red: Lamiales (ustnatičevci)
Družina: Lamiaceae (ustnatice)
Rod: Rosmarinus (rožmarin)
Vrsta: R. officinalis

ZAKAJ ROŽMARIN

Narava nam ponuja mnogo darov, med njimi tudi navadni rožmarin. Ta zdravilna rastlina je pomembna še iz časov starih Grkov in Rimljanov ter je že tisočletja prisotna v zdravilstvu. Znana je po svojih protibolečinskih lastnostih in izboljšanju perifernega krvnega obtoka ter mnogih drugih zdravilnih lastnostih.

Krema Rosacta® je zdravilo naravnega izvora, ki vsebuje zdravilno učinkovino 10-odstotno eterično olje navadnega rožmarina.

Ali ste vedeli?

Ali ste vedeli?

Ni vsako rožmarinovo eterično olje enako. Ključen je izvor rožmarina, saj so sestavine eteričnega olja odvisne od klimatskih pogojev, kjer rožmarin uspeva. Edinstveno rožmarinovo eterično olje v kremi Rosacta® prihaja iz Severne Afrike, kjer je pridobljeno iz skrbno in ročno obranih delov rožmarina med obdobjem cvetenja. Med cvetenjem namreč rožmarin vsebuje največ eteričnega olja. 

Naravno in tradicionalno

naravno rožmarinovo olje

ročno obran rožmarin

brez pesticidov

brez parabenov ali drugih konzervansov

brez parfumov ali dodatka arom

farmacevtska kakovost in kontrola standardov* *(eu-GMP, GACP)

ZA KATERE TEŽAVE JE
ROSACTA® PRIMERNA?

Rosacta

Rosacta® deluje protibolečinsko in izboljša periferni krvni obtok. Zato se lahko uporablja pri lajšanju bolečin v mišicah in sklepih pri aktivnem življenjskem slogu (utrujene in vnete mišice pri prekomernih telesnih aktivnostih, športnih poškodbah) ali pri pomanjkanju telesne dejavnosti (nepravilne, statične drže telesa, daljše obdobje stanja ali sedenja), pri dolgotrajnih bolečinah v križu ter pri nezadostnih periferni cirkulaciji, ki vodi do mrzlih, težkih, utrujenih in bolečih nog ali rok.

Lajšanje bolečine

1 Lajšanje
bolečine

Krema Rosacta® deluje lokalno protibolečinsko v mišicah in sklepih, kjer lajša akutno ali kronično obliko bolečine.

Izboljšanje periferne cirkulacije

2 Izboljšanje periferne cirkulacije

Krema Rosacta® izboljša prekrvavitev prizadetega področja. S tem se na mestu poškodbe poveča dotok kisika in hranilnih snovi ter odtok presnovnih razgradnih snovi. Simptomi, kot so mrzle, utrujene, težke ali celo boleče noge ali roke se z uporabo Rosacta® kreme zmanjšajo.

Zakaj je krema Rosacta® preprosta za uporabo?

  • se nanese na obolelo mesto od 2 do 3-krat na dan
  • se hitro vpije in ne pušča mastnih madežev
  • se varno kombinira z drugo terapijo
  • se dolgoročno varno uporablja

O kremi Rosacta® in njenih prednostih tudi v oddaji Dobro jutro

Odkrijte, kako se lahko znebite bolečin na naraven način in stopite v dan z lahkotnejšim korakom.