Znebite se bolečin na naravni način!

Z dvojno močjo rožmarina

Zakaj izbrati Rosacta® kremo?

Rosacta® krema je zdravilo brez recepta, ki vsebuje eterično olje rožmarina za naravno zdravljenje razbolelih mišic. Zdravilo Rosacta® lajša bolečino z dvojno močjo rožmarina: deluje protibolečinsko in hkrati poveča prekrvavljenost prizadetega dela, kar pripomore k hitrejšemu procesu zdravljenja in regeneraciji.

Rosacta

Naravno

Vedno več ljudi ceni darove narave in naravne izdelke. Pomembno se je na to spomniti tudi, kadar nas kaj boli, saj obstajajo naravni načini lajšanja bolečine. Aktivna učinkovina, ki je odgovorna za protibolečinski učinek in povečanje perifernega krvnega obtoka v kremi Rosacta®, je naravno rožmarinovo eterično olje.

Rosacta

Učinkovito

Rosacta® z dvojno moč rožmarina poskrbi za protibolečinski učinek in povečanje perifernega krvnega obtoka bolečega predela.

Rosacta

Lajša bolečine

Omogoča vsakodnevne aktivnosti brez bolečin.

Rosacta

Brez madežev

Se dobro vpije in ne pušča mastnih madežev.

NAVADNI ROŽMARIN

Navádni róžmarin (tudi rožmarín), Rosmarinus officinalis, je vednozelen grm iz družine usnjatic. Zraste do dva metra visoko. Ima iglaste, usnjate liste in bledo modre ali bele cvetove. V kuhinji se uporabljajo sveži ali posušeni listki. Razmnožuje se s potaknjenci.

Kraljestvo: Plantae (rastline)
Deblo: Magnoliophyta (kritosemenke)
Razred: Magnoliopsida (dvokaličnice)
Red: Lamiales (ustnatičevci)
Družina: Lamiaceae (ustnatice)
Rod: Rosmarinus (rožmarin)
Vrsta: R. officinalis

ZAKAJ ROŽMARIN

Narava nam ponuja mnogo darov, med njimi tudi navadni rožmarin (Rosmarinus officinalis, L.), ki je pomembna zdravilna rastlina že iz časov starih Grkov in Rimljanov, in je že tisočletja prisoten v zdravilstvu, saj je znan po svojih protibolečinskih lastnostih in povečanju perifernega krvnega obtoka.

Rosacta® vsebuje eterično olje navadnega rožmarina, ki učinkovito lajša blage bolečine v mišicah, povečuje njihovo prekrvitev ter regeneracijo, zmanjšuje otekline in bolečine v sklepih ter blage motnje perifernega krvnega obtoka. Zdravilo je naravnega izvora, saj rožmarin, ki ga vsebuje, ni gojen s pomočjo pesticidov ali drugih umetnih sredstev. Krema ne vsebuje človeku škodljivih snovi, sintetičnih dišav, parabenov, snovi, ki dražijo kožo, ali sintetičnih konzervansov, pri čemer njena glavna sestavina, rožmarin, sam po sebi učinkuje kot naravni konzervans.

Ali ste vedeli?

Ali ste vedeli?

Ni vsako rožmarinovo eterično olje enako. Ključen je izvor rožmarina, saj so sestavine eteričnega olja odvisne od klimatskih pogojev, kjer rožmarin uspeva. Edinstveno rožmarinovo eterično olje v kremi Rosacta® prihaja iz maroško-tunizijskega predela, kjer je pridobljen iz skrbno obranih delov rožmarina med obdobjem cvetenja.

Naravno in tradicionalno

naravno rožmarinovo olje

brez pesticidov

brez dodanih umetnih konzervansov

brez parfumov ali dodatka arom

KAKO DELUJE
ZDRAVILO ROSACTA®?

Krema Rosacta® je učinkovita in varna za redno in dolgotrajno uporabo. Deluje protibolečinsko in poveča periferni krvni obtok. Lahko se uporablja pri lajšanju bolečin v mišicah, kot so bolečine zaradi prekomerne telesne aktivnosti ("musklfiber", utrujene mišice), športne poškodbe (zvini, nategi, otekline, izpahi), zakrčenost vratu in ramenskega obroča, bolečine v hrbtenici ter boleče in utrujene noge.

Lajšanje bolečine

1 Lajšanje
bolečine

Deluje protibolečinsko, tako, da ublaži bolečino, zmanjša oteklino in okorelost sklepov, ter izboljša gibljivost

Povečanje periferne cirkulacije

2 Povečanje periferne cirkulacije

Poveča prekrvavitev prizadetega dela, kar pripomore k hitrejšemu procesu zdravljenja in regeneraciji.

Kako uporabljati kremo Rosacta®?

2- do 3-krat na dan

Krema Rosacta® je preprosta za uporabo: 2- do 3-krat na dan jo nanesemo na oboleli predel in nežno vtremo.